Öppet vardagrt  10-18 lördag 10-13.Röda dagar STÄNGT

Det är vi som ÄR Jamihundsport

Mi Nilsson - Ägare, web, tillverkning

Pysslar med allt inom företaget. Hundnörd som trivs bäst i skogen. Bruksdomare, instruktör ,uppfödare, tävlar/tävlat i spår, sök, agility, viltspår och lydnad , just nu med egenuppfödda briarderna Stina och Sockan . Gillar att resa .

Vicktoria Wagner -butikschef, tillverkning,

Vickan har jobbat på Jami sen 2007, och har koll på det mesta inom förtaget.
Viccan har 2 hundar ; schipperken Unique och münsterländern  Agaton. 
Viccans stora intresse är jakt och hon tog sin jägarexamen 2017. 

Lisa Alm - butik, tillverkning

Glada Lisa hittar du i butiken. Lisa är kunnig inom det mesta, inte bara hund o katt. Lisa har zoocertifikat och erfarenhet av smådjur och fiskar. Hundintresset är dock i centrum och Golden tikarna Lyra och Smula blir flitigt aktiverade. Spår, rally ,lydnad, jakt och agility står på schemat 

Felicia Bengtsson - butiksäljare

Felicia hittar du i butiken där hon sköter det mesta såsom kunder, uppackning och prismärkning. Felicia är uppvuxen med hundar och katter.

Madeleine Bjönsköld - adm och butik

Madde sköter bokföring och allt annat administrativt på Jami men hoppar även in i butiken när det behövs. Hemma hos Madde bor det 4 border collies, Jatzy, Mica, Zanita och Zoom. Madde tävlar Nosework och tränar vallning med sina BC

Felicia Nilsson - tillverkning, butik

Felicia tillverkar många av våra produkter såsom leksaker, koppel odyl , hon är även behjälplig i butiken när det behövs.  Felicia är uppvuxen med hundar, katter och hästar. För tillfället är det hästarna Tega och Especial samt katten Karma som får dela hennes fritid. 


Jeanett Andersson -web, kassa,tillverkning

I september 2023 började Jeanett jobba hos oss. Foto kommer snart !
Jeanett ska jobba som allt i allo och täcka upp där det fattas personal. Jeanett har lång erfarenhet av butik och har även drivit restaurang. Hemma hos Jeanett bor förutom man och barn, Schäfern Athena som tävlas framgångsrikt i nosework. Jeanett är även NW instruktör och domare nw doftprov.  

Johanna Habbe - Webshop, order o butik

Johanna jobbar med order o web samt hjälper till i butiken när det behövs.
Johanna är utbildad etolog och har kurser och föreläsningar på Jami. Hos Johanna bor  2 shelties Casper o Deimen och 1 en sibirisk katt.

Lisa Hverven - webshop, order

Lisa är senaste tillskottet i Jamifamiljen. Lisa har lång erfarenhet av butiksarbete men hos oss är det mest packning och order i webshopen hon jobbar med. Hemma hos Lisa finns jack russel terriern Jax